ΜΕΝΟΥ
25 – 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Δευτέρα
ΚΥΡΙΩΣ: Μουσακάς με κιμά φακής.
ΣΑΛΑΤΑ: Τριμμένες ρίζες εποχής με μαϊντανό, φρέσκο κρεμμύδι, ξινόμηλα και σως βινεγκρέτ μήλου.
ΣΟΥΠΑ: Βελουτέ κολοκυθιού με δυόσμο και χυμό λεμόνι.
Τρίτη
ΚΥΡΙΩΣ: Παπουτσάκια με κιμά σόγιας και μπεσαμέλ κάρυ.
ΣΑΛΑΤΑ: Μαυρομάτικα, φακές με κινόα, φρέσκο κρεμμύδι,μαϊντανό, δυόσμο, αγγούρι, καρότο και σως λιαστής ντομάτας.
ΣΟΥΠΑ: Βελουτέ σελινόριζας με άνηθο και λεμόνι.
Τετάρτη
ΚΥΡΙΩΣ: Ρεβύθια κάρυ με φρέσκα λαχανικά και φυτική φέτα.
ΣΑΛΑΤΑ:Πράσινη με baby φύλλα, φλέικς καρότου, ψητές γλυκοπατάτες, σταφίδες, αμύγδαλα, μήλα και σως βαλσάμικο- αβοκάντο.
ΣΟΥΠΑ: Βελουτέ μανιταριών με κρέμα καρύδας, δενδρολίβανο και κρουτόν σκόρδου.
Πέμπτη
ΚΥΡΙΩΣ: Μπιφτέκια φακής με ψητές γλυκοπατάτες.
ΣΑΛΑΤΑ: Coleslaw με χειροποίητη φυτική μαγιονέζα.
ΣΟΥΠΑ: Βελουτέ καρότου με κάρδαμο και πορτοκάλι.
Παρασκευή
ΚΥΡΙΩΣ: Σπαγγέτι με λαχανικά και σάλτσα ντομάτας.
ΣΑΛΑΤΑ: Μπρόκολο, κουνουπίδι, γλυκοπατάτες, κολοκυθάκια στο φούρνο με σως κόκκινης πιπεριάς.
ΣΟΥΠΑ: Βελουτέ αρακά λεμονάτη με άνηθο.