ΜΕΝΟΥ
29 ΜΑΙΟΥ – 2 ΙΟΥΝΙΟΥ
Δευτέρα
Σμούθι: Μπανάνα, κακάο, κρέμα καρύδας, χουρμάδες
Σαλάτα: Κινόα, αρακάς, ντοματίνια, κρεμμύδι, ραπανάκι, ψητή πατάτα, dressing μουστάρδας
Σούπα: Πατατόσουπα με φρέσκο άνηθο, κάρδαμο και λεμόνι
Κυρίως: Κριθαράκι με φρέσκια ντομάτα, ψητές πιπεριές και κρεμμύδια, βασιλικό, φυτική φέτα και φρέσκα μυρωδικά
Κυρίως 2: Μπέργκερ φακής σερβιρισμένο με πατάτες φούρνου
Επιδόρπιο: Μάφινς μήλου
Τρίτη
Σμούθι: Βερύκοκο, γιαούρτι καρύδας, κάρδαμο, κανέλα
Σαλάτα: Πρασινάδες με βερύκοκο, αγγούρι, άνηθο, δυόσμο, ραπανάκι, dressing άνηθο, γιαούρτι καρύδας
Σούπα: Κρύα σούπα αβοκάντο με δυόσμο, φρέσκο κρεμμυδάκι και χυμό λεμόνι
Κυρίως: Ρολάκια μελιτζάνας γεμιστά με κεφτεδάκια οσπρίων και πατάτες φούρνου
Κυρίως 2: Ψητά μανιτάρια με μυρωδικά, κρεμμυδάκι και σως ταχίνι
Επιδόρπιο: Σοκολατόπιτα
Τετάρτη
Σμούθι: Αβοκάντο, σπανάκι, λεμόνι, τζίντζερ
Σαλάτα: Μαριναρισμένα καρότα με σταφίδες, φρέσκο κρεμμυδάκι και μυρωδικά,
Σούπα: Μανιταρόσουπα βελουτέ με δεντρολίβανο και κρουτόν
Κυρίως: Κολοκυθάκια γεμιστά με ρύζι, σταφίδες, μυρωδικά και κρέμα λεμονιού
Κυρίως 2: Κουνουπίδι κάρυ με χειροποίητα πιτάκια
Επιδόρπιο: Τρουφάκια καρότου
Πέμπτη
Σμούθι: Καρότο, κόκκινο μήλο, πιπέρι, κουρκουμάς
Σαλάτα: Μαρούλι, ντοματίνια, αγγούρι, πιπεριά φλωρίνης, φρέσκο κρεμμυδάκι, άνηθος, τριμμένο καρότο, ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης και μηλόξυδο
Σούπα: Βελουτέ οσπρίων με καραμελωμένα κρεμμύδια και φρέσκα μυρωδικά
Κυρίως: Στρούντελ με λιαστή ντομάτα, τόφου, και λαχανικά εποχής
Κυρίως 2: Ρολάκια κολοκυθιού με γέμιση καλαμπόκι, φακές, φρέσκο κρεμμυδάκι και τριμμένο φυτικό τυρί
Επιδόρπιο: Ρυζόγαλο με κανέλα
Παρασκευή
Σμούθι: Ανανάς, δυόσμος, κρέμα καρύδας, λεμόνι
Σαλάτα: Ρόκα, ρεβύθια, αβοκάντο, φυτική φέτα, κινόα, αμύγδαλα, βερύκοκα και dressing δυόσμου
Σούπα: Βελουτέ καρότου με σπανάκι, φρέσκο δυόσμο και χυμό λεμονιού
Κυρίως: Κολοκυθοκεφτέδες και πατάτες γεμιστές με σως γιαουρτιού
Κυρίως 2: Μελιτζάνες κοκκινιστές με φυτική φέτα και φρέσκα μυρωδικά
Επιδόρπιο: Τρουφάκια μπανάνας με κακάο και τριμμένη καρύδα
MENU
Monday
Smoothie: Banana, cacao, coconut cream, dates
Salad: Quinoa, green peas, cherry tomatoes, onion, radish, roasted potato, mustard dressing
Soup: Potato soup with fresh dill, cardamom and lemon
Main: Orzo with fresh tomato, roasted peppers and onions, basil, plant feta cheese and fresh herbs
Main 2: Lentil burger served with potatoes in the oven
Dessert: Apple muffins
Tuesday
Smoothie: Apricot, coconut yoghurt, cardamom, cinnamon
Salad: Various greens, apricot, cucumber, dill, spearmint, radish, dressing dill, coconut yoghurt
Soup: Avocado, spearmint, spring onions, lemon juice (COLD)
Main: Eggplant rolls filled with legume balls and roasted potatoes
Main 2: Roasted mushrooms with herbs, onions and tahini sauce
Dessert: Chocolate pie
Wednesday
Smoothie: Avocado, spinach, lemon,ginger
Salad: Marinated carrots with raisins, spring onions and herbs
Soup: Creamy mushroom soup with rosemary and croutons
Main: Stuffed zucchinis filled with rice, raisins, herbs and lemon cream
Main 2: Curry cauliflower with homemade ‘pitakia’
Dessert: Carrot truffles
Thursday
Smoothie: Carrot, red apple, pepper, turmeric
Salad: Lettuce, cherry tomatoes, cucumber, grated carrots, red peppers, onions, dill, olive oil and vinegar
Soup: Legume creamy soup with caramelized onions and herbs
Main: Strudel with sundried tomatoes, tofu and seasonal veggies
Main 2: Zucchini rolls filled with corn, lentils, spring onions and grated plant cheese
Dessert: Rice pudding with cinnamon
Friday
Smoothie: Pineapple, spearmint, coconut cream, lemon
Salad: Arucola, chick peas, avocado, plant feta cheese, quinoa, almonds, apricots and spearmint dressing
Soup: Creamy carrot soup with spinach, fresh spearmint and lemon
Main: Zucchini balls with potatoes filled with yoghurt sauce
Main 2: Eggplants in tomato sauce with plant feta cheese and herbs
Dessert: Banana truffles with fresh cacao and grated coconut