Μενού Εβδομάδας / Weekly Menu

ΜΕΝΟΥ

25 – 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Δευτέρα
ΚΥΡΙΩΣ: Μουσακάς με κιμά φακής.

ΣΑΛΑΤΑ: Τριμμένες ρίζες εποχής με μαϊντανό, φρέσκο κρεμμύδι, ξινόμηλα και σως βινεγκρέτ μήλου.

ΣΟΥΠΑ: Βελουτέ κολοκυθιού με δυόσμο και χυμό λεμόνι.

Τρίτη
ΚΥΡΙΩΣ: Παπουτσάκια με κιμά σόγιας και μπεσαμέλ κάρυ.

ΣΑΛΑΤΑ: Μαυρομάτικα, φακές με κινόα, φρέσκο κρεμμύδι,μαϊντανό, δυόσμο, αγγούρι, καρότο και σως λιαστής ντομάτας.

ΣΟΥΠΑ: Βελουτέ σελινόριζας με άνηθο και λεμόνι.

Τετάρτη
ΚΥΡΙΩΣ: Ρεβύθια κάρυ με φρέσκα λαχανικά και φυτική φέτα.

ΣΑΛΑΤΑ:Πράσινη με baby φύλλα, φλέικς καρότου, ψητές γλυκοπατάτες, σταφίδες, αμύγδαλα, μήλα και σως βαλσάμικο- αβοκάντο.

ΣΟΥΠΑ: Βελουτέ μανιταριών με κρέμα καρύδας, δενδρολίβανο και κρουτόν σκόρδου.

Πέμπτη
ΚΥΡΙΩΣ: Μπιφτέκια φακής με ψητές γλυκοπατάτες.

ΣΑΛΑΤΑ: Coleslaw με χειροποίητη φυτική μαγιονέζα.

ΣΟΥΠΑ: Βελουτέ καρότου με κάρδαμο και πορτοκάλι.

Παρασκευή
ΚΥΡΙΩΣ: Σπαγγέτι με λαχανικά και σάλτσα ντομάτας.

ΣΑΛΑΤΑ: Μπρόκολο, κουνουπίδι, γλυκοπατάτες, κολοκυθάκια στο φούρνο με σως κόκκινης πιπεριάς.

ΣΟΥΠΑ: Βελουτέ αρακά λεμονάτη με άνηθο.