ΜΕΝΟΥ / MENU 27/3 – 31/3
Δευτέρα
Σμούθι: Πορτοκάλι, μπανάνα, μήλο, σπόροι Chia
Σαλάτα: Πράσινη σαλάτα με μαρούλι Romaine, διάφορες πρασινάδες, flakes καρότου, φρέσκες φύτρες, μήλο, μαύρες σταφίδες
Ορεκτικό: Μπρουσκέτα με ψητή ντομάτα, σκόρδο, τριμμένο φυτικό τυρί και φουντούκια
Σούπα: Βελουτέ λαχανικών με φρέσκα μυρωδικά
Κυρίως: Μπέργκερ φακής σε χειροποίητο δικό μας ψωμάκι, baby φύλλα, ντομάτα, μαγιονέζα με δεντρολίβανο, καραμελωμένα κρεμμύδια, φυτικό τυρί και BBQ σως
Επιδόρπιο: Μους σοκολάτας
Τρίτη
Σμούθι: Αβοκάντο, λεμόνι, κακάο, λάδι καρύδας
Σαλάτα: Λάχανο, καρότο, σταφίδες, κάσιους, πράσινο μήλο, άνηθος, μαϊντανός
Ορεκτικό: Μους κόκκινης πιπεριάς με ψητές σκορδάτες μελιτζάνες
Σούπα: Κρεμμυδόσουπα με ψητή κόκκινη πιπεριά
Κυρίως: Σπαγγέτι με κιμά μανιταριών
Επιδόρπιο: Σιροπιαστή μπουγάτσα
Τετάρτη
Σμούθι: Γάλα καρύδας, διάφορα μούρα, χουρμάδες
Σαλάτα: Μαριναρισμένες φακές με πατάτες, άνηθο, κρεμμυδάκι, baby φύλλα, dressing ελαιόλαδο, tamari, τζίντζερ, καβουρδισμένοι ηλιόσποροι
Ορεκτικό: Ψητά κολοκυθάκια και γλυκοπατάτες με χούμους και φρέσκα μυρωδικά
Σούπα: Βελουτέ καρότου με καραμελωμένα κρεμμύδια
Κυρίως: Wrap με χειροποίητη τορτίγια και λαχανικά
Επιδόρπιο: Ψητά μήλα με κρέμα βανίλιας
Πέμπτη
Σμούθι: Πορτοκάλι, καρότο, σέλερυ, σταφίδες
Σαλάτα: Σαλάτα ζυμαρικών με λιαστή ντομάτα, κάπαρη, πιπεριές, φρέσκο κρεμμυδάκι, feicon και φυτική μαγιονέζα με λιαστή ντομάτα
Ορεκτικό: Ρολλάκια μελιτζάνας με πέστο μαϊντανού, κάσιους και ψητά ντοματίνια
Σούπα: Βελουτέ αρακά με λεμόνι, άνηθο και καραμελωμένα κρεμμύδια
Κυρίως: Μπριάμ λαχανικών σερβιρισμένο με ρύζι
Επιδόρπιο: Κέικ καρότου
Παρασκευή
Σμούθι: Μπανάνα, κακάο, γάλα αμυγδάλου, Maca
Σαλάτα: Μαρούλι, αγγούρι, άνηθος, κρεμμυδάκι, ντοματίνια
Ορεκτικό: Κουνουπίδι και ρεβύθια ψητά με πιτάκια και κρέμα μουστάρδας
Σούπα: Οσπρίων με φρέσκα μυρωδικά
Κυρίως: Παπουτσάκια με κιμά φακής
Επιδόρπιο: Σαραγλί σιροπιαστό
MENU
Monday
Smoothie: Orange, banana, apple, chia seeds
Salad: Green salad with lettuce, various greens, carrot flakes, fresh sprouts, apple and raisins
Appetizer: Bruschetta with roasted tomato, grated plant cheese and hazelnuts
Soup: Creamy veggie soup with fresh herbs
Main: Lentil burger with our homemade bread, baby leaves, tomato, rosemary mayo, caramelized onions, plant cheese and BBQ sauce
Dessert: Chocolate mousse
Tuesday
Smoothie: Avocado, lemon, cacao, coconut oil
Salad: Cabbage, carrot, raisins, cashew nuts, green apple, dill, parsley
Appetizer: Red pepper mousse with garlicky roasted eggplants
Soup: Onion soup with roasted red peppers
Main: Pasta spaghetti Bolognese with mushroom mince
Dessert: Phyllo pastry pie with cream cheese and cinnamon with syrup
Wednesday
Smoothie: Coconut milk, various berries, dates
Salad: Marinated lentils with potatoes, dill, onions, baby leaves, dressing olive oil, tamari, ginger, roasted sunflower seeds
Appetizer: Roasted zucchinis and sweet potatoes with hummus and fresh herbs
Soup: Creamy Carrot soup with caramelized onions
Main: Veggie wrap with homemade tortilla
Dessert: Roasted apples with vanilla cream
Thursday
Smoothie: Orange, carrot, celery, raisins
Salad: Pasta salad with sundried tomato, capers, peppers, spring onions, feicon, mayo
Appetizer: Eggplant rolls with parsley pesto, cashew nuts and roasted cherry tomatoes
Soup: Creamy green pea soup with lemon, dill and caramelized onions
Main: Veggie ‘briam’ served with rice
Dessert: Carrot cake
Friday
Smoothie: Banana, cacao, almond milk, Maca
Salad: Lettuce, cucumber, dill, cherry tomatoes, onions
Appetizer: Roasted cauliflower and chick peas with ‘pitakia’ and mustard cream
Soup: Legume soup with fresh herbs
Main: Stuffed eggplants with lentil mince
Dessert: Syrup saragli