Μενού Εβδομάδας / Weekly Menu

ΜΕΝΟΥ / MENU 27/3 – 31/3

Δευτέρα

Σμούθι: Πορτοκάλι, μπανάνα, μήλο, σπόροι Chia

Σαλάτα: Πράσινη σαλάτα με μαρούλι Romaine, διάφορες πρασινάδες, flakes καρότου, φρέσκες φύτρες, μήλο, μαύρες σταφίδες

Ορεκτικό: Μπρουσκέτα με ψητή ντομάτα, σκόρδο, τριμμένο φυτικό τυρί και φουντούκια

Σούπα: Βελουτέ λαχανικών με φρέσκα μυρωδικά

Κυρίως: Μπέργκερ φακής σε χειροποίητο δικό μας ψωμάκι, baby φύλλα, ντομάτα, μαγιονέζα με δεντρολίβανο, καραμελωμένα κρεμμύδια, φυτικό τυρί και BBQ σως

Επιδόρπιο: Μους σοκολάτας

Τρίτη

Σμούθι: Αβοκάντο, λεμόνι, κακάο, λάδι καρύδας

Σαλάτα: Λάχανο, καρότο, σταφίδες, κάσιους, πράσινο μήλο, άνηθος, μαϊντανός

Ορεκτικό: Μους κόκκινης πιπεριάς με ψητές σκορδάτες μελιτζάνες

Σούπα: Κρεμμυδόσουπα με ψητή κόκκινη πιπεριά

Κυρίως: Σπαγγέτι με κιμά μανιταριών

Επιδόρπιο: Σιροπιαστή μπουγάτσα

Τετάρτη

Σμούθι: Γάλα καρύδας, διάφορα μούρα, χουρμάδες

Σαλάτα: Μαριναρισμένες φακές με πατάτες, άνηθο, κρεμμυδάκι, baby φύλλα, dressing ελαιόλαδο, tamari, τζίντζερ, καβουρδισμένοι ηλιόσποροι

Ορεκτικό: Ψητά κολοκυθάκια και γλυκοπατάτες με χούμους και φρέσκα μυρωδικά

Σούπα: Βελουτέ καρότου με καραμελωμένα κρεμμύδια

Κυρίως: Wrap με χειροποίητη τορτίγια και  λαχανικά

Επιδόρπιο: Ψητά μήλα με κρέμα βανίλιας

Πέμπτη

Σμούθι:  Πορτοκάλι, καρότο, σέλερυ, σταφίδες

Σαλάτα: Σαλάτα ζυμαρικών με λιαστή ντομάτα, κάπαρη, πιπεριές, φρέσκο κρεμμυδάκι, feicon και φυτική μαγιονέζα με λιαστή ντομάτα

Ορεκτικό: Ρολλάκια μελιτζάνας με πέστο μαϊντανού, κάσιους και ψητά ντοματίνια

Σούπα: Βελουτέ αρακά με λεμόνι, άνηθο και καραμελωμένα κρεμμύδια

Κυρίως: Μπριάμ λαχανικών σερβιρισμένο με ρύζι

Επιδόρπιο: Κέικ καρότου

Παρασκευή

Σμούθι: Μπανάνα, κακάο, γάλα αμυγδάλου, Maca

Σαλάτα: Μαρούλι, αγγούρι, άνηθος, κρεμμυδάκι, ντοματίνια

Ορεκτικό: Κουνουπίδι και ρεβύθια ψητά με πιτάκια και κρέμα μουστάρδας

Σούπα: Οσπρίων με φρέσκα μυρωδικά

Κυρίως: Παπουτσάκια με κιμά φακής

Επιδόρπιο: Σαραγλί σιροπιαστό

Monday

Smoothie: Orange, banana, apple, chia seeds

Salad: Green salad with lettuce, various greens, carrot flakes, fresh sprouts, apple and raisins

Appetizer: Bruschetta with roasted tomato, grated plant cheese and hazelnuts

Soup: Creamy veggie soup with fresh herbs

Main: Lentil burger with our homemade bread, baby leaves, tomato, rosemary mayo, caramelized onions, plant cheese and BBQ sauce

Dessert: Chocolate mousse

Tuesday

Smoothie: Avocado, lemon, cacao, coconut oil

Salad: Cabbage, carrot, raisins, cashew nuts, green apple, dill, parsley

Appetizer: Red pepper mousse with garlicky roasted eggplants

Soup: Onion soup with roasted red peppers

Main: Pasta spaghetti Bolognese with mushroom mince

Dessert: Phyllo pastry pie with cream cheese and cinnamon with syrup

Wednesday

Smoothie: Coconut milk, various berries, dates

Salad: Marinated lentils with potatoes, dill, onions, baby leaves, dressing olive oil, tamari, ginger, roasted sunflower seeds

Appetizer: Roasted zucchinis and sweet potatoes with hummus and fresh herbs

Soup: Creamy Carrot soup with caramelized onions

Main: Veggie wrap with homemade tortilla

Dessert: Roasted apples with vanilla cream

Thursday

Smoothie: Orange, carrot, celery, raisins

Salad: Pasta salad with sundried tomato, capers, peppers, spring onions, feicon, mayo

Appetizer: Eggplant rolls with parsley pesto, cashew nuts and roasted cherry tomatoes

Soup: Creamy green pea soup with lemon, dill and caramelized onions

Main: Veggie ‘briam’ served with rice

Dessert: Carrot cake

Friday

Smoothie: Banana, cacao, almond milk, Maca

Salad: Lettuce, cucumber, dill, cherry tomatoes, onions

Appetizer: Roasted cauliflower and chick peas with ‘pitakia’ and mustard cream

Soup: Legume soup with fresh herbs

Main: Stuffed eggplants with lentil mince

Dessert: Syrup saragli